Hollandsch Huys

Campus Hollandsch Huys In het Hollands huys, gelegen aan de grote ring van Hasselt en vlakbij campus Salvator, kunnen ambulante patiënten alle dagen terecht voor een raadpleging (na afspraak), een holter, een 24u bloeddrukmeting of een duplex halsbloedvaten

 

Het Hollands Huys beschikt er over 4 ruime bespreek- en onderzoeksruimten, die uitgerust zijn met de meest moderne apparatuur. Er is tevens een ruime en aangename wachtzaal.

 

Via het digitale netwerk van het Jessa Ziekenhuis heeft de cardioloog rechtstreeks toegang tot uw medisch dossier als u eerder al op consultatie ging op één van de andere locaties van het Hartcentrum Hasselt.

 

Bereikbaarheid en parkeermogelijkheid:

Het Hollandsch Huys is zeer goed bereikbaar (zie plannentjes onderaan). Er is bovendien gratis parkeergelegenheid nabij de ingang. De parkeerplaatsen (10) met aanduiding ‘Cardiologie’ zijn voorbehouden voor bezoekers van het Hollandsch Huys.

 

Voor wie met het openbaar vervoer komt, is er een bushalte van De Lijn (lijn H1) die stopt aan Campus Salvator (zie plan onderaan).

 

Contactgegevens

Hollands Huys

Prins Bisschopssingel 36/2
3500 Hasselt
Tel: 011 37 35 65