Dr. Dendale, cardioloog in het Jessa Ziekenhuis te Hasselt, wordt lid van de Raad van Bestuur

Universiteit Hasselt, ZOL en Jessa  in het  Tijdschrift voor Geneeskunde

 Tijdschrift voor Geneeskunde web foto

Reeds decennia lang is het Tijdschrift voor Geneeskunde een begrip in Vlaanderen.  Met een oplage van ca 7000 exemplaren is het één van de meest gelezen medisch wetenschappelijke periodieken in ons land.

Middels onderwerpen afkomstig uit alle medische disciplines richt het zich vooral tot de omnipracticus, maar onder de lezers bevinden zich ook vele specialisten, wetenschappers en andere werkers in de gezondheidszorg.

Het tijdschrift verschijnt twee maal per maand, en het wordt uitgegeven zowel in geprinte als in elektronische versie.

 

Vanaf dit academiejaar treden ook vertegenwoordigers van de Universiteit Hasselt (UH) toe tot de redactieraad van het tijdschrift.

Dr. Gyselaers, gynaecoloog in het Ziekenhuis Oost Limburg te Genk, neemt de functie van UH-redacteur op zich, terwijl Dr. Dendale, cardioloog in het Jessa Ziekenhuis te Hasselt, lid wordt van de Raad van Bestuur.

Beide artsen zijn als docent verbonden aan UH. Dit nieuwe werkingskanaal voor UH biedt de mogelijkheid aan de Limburgse artsen,  om hun boodschap via dit medium te verspreiden.

 

De directieleden van de Universiteit Hasselt en de ziekenhuizen ZOL en Jessa staan volledig achter deze nieuwe opportuniteit om de geneeskunde en wetenschap in Limburg nog meer en beter op elkaar af te stemmen.

Zij hopen dan ook dat de Limburgse artsen, studenten en wetenschappers deze mogelijkheid ten volle zullen aangrijpen om hun kwaliteiten, kennis en didactiek te delen met hun collegae in Vlaanderen.