Het revalidatiecentrum(ReGo) verhuist tijdelijk naar de sporthal van het VJ college

Op 18 mei is het Revalidatie- en Gezondheidscentrum ReGo terug opgestart na 2 maanden sluiting owv de Corona-toestand. Al snel werd duidelijk dat de locatie van het ReGo te klein was om alle patiëntengroepen terug op te starten en in veilige omstandigheden te laten revalideren. Na wat contacten met de stad en het Virga Jesse College is er dan uiteindelijk een alternatieve oplossing gekomen. Vanaf 1/7/20 en tot en met 28/8/20 vinden de fysieke trainingssessies en de fietstesten met consultatie bij de arts plaats in de sporthal aan het Virga Jessecollege.

 

De patiënten mogen de wagen parkeren op de parking van het Jessaziekenhuis (Campus Virga Jesse). Van aan het ReGo-gebouw is er met pijltjes de route tot aan de sporthal aangegeven. De ingang van de sporthal is aan de andere kant van de Stadsomvaart (tegenover Stadsomvaart 5).

 

Patiënten dragen steeds een mondmasker maar door de ruime afstand in de sporthal mag dit tijdens de fysieke inspanningen afgezet worden. Belangrijk is dus dat de trainingen en de fietstesten doorgaan in de sporthal. De andere activiteiten van het ReGo (infosessies, startmomenten, consultaties bij psychologen, diëtisten, sociaal verpleegkundige) blijven doorgaan in het ReGo-gebouw zelf.

 

Het ReGo blijft bereikbaar op de algemene telefoonnummer: 011/337700.

 

IMG-20200630-WA0002