Verpleegafdelingen

Afdeling SFZ

Er staat een groot team van enthousiaste verpleegkundigen klaar om u op te vangen op één van onze 4 verpleegafdelingen op campus Virga Jesse van het Jessa ziekenhuis in Hasselt of op onze afdeling in het Sint Franciscus Ziekenhuis in Heusden. Zij staan in voor de dagdagelijkse verzorging en helpen u tijdens een opname met alle problemen of vragen die u kan hebben. Samen met de cardiologen werken ze mee aan diverse procedures en klinische paden om kwaliteitsvolle zorg te kunnen bieden en deze te optimaliseren. Daarnaast kunnen jullie ook terecht komen bij onze collega's van cardiochirugie of bij het team van de kindercardioloog op pediatrie. In het Jessa ziekenhuis hebben we een onderscheid in de volgende cardiologie afdelingen.

 

  • A2

Dient u slechts een korte periode te blijven dan wordt u ontvangen door hoofdverpleegkundige Najate Oussaih en haar team van 12 verpleegkundigen op de afdeling A2 (tweede verdieping). Zij zijn te bereiken op het nummer 011/ 33 92 50.

 

  • B2

Aan de andere kant van de gang vindt u hoofdverpleegkundige Najate Oussaih. Zij wordt vergezeld door 23 verpleegkundigen en dienen liefdevolle zorgen toe aan de patiënten die opgenomen worden voor een langere periode. U kan hen contacteren op het nummer 011/ 33 92 40.

 

  • Hartbewaking (ICCU)

Patiënten die een intensievere opvolging vereisen, komen terecht op de dienst hartbewaking (eveneens tweede verdieping). Onder leiding van Kris Duchateau voorziet een team van 27 verpleegkundigen de specifieke zorgen van een kleinere groep patiënten. Om hen te bereiken, kan u terecht op het nummer 011/33 97 30.

 

  • C4

Enkele opnames gebeuren door afdeling C4. Naast cardiologie fungeren zij ook als slaaplabo. Hoofdverpleegkundige Peter Weijen en zijn team ontvangen de patiënten op de vierde verdieping. Tel: 011/33 92 94.

 

 

De algemene bezoekuren op onze afdelingen lopen van 9u-20u voor privé-kamers en van 14u-20u voor gemeenschappelijke kamers. Aangezien de patiënten van de hartbewaking meer rust nodig hebben, lopen de bezoekuren hier van 13u-13u30, van 15u30 tot 16u en van 19u-20u.

 

 


Jacqueline

 

Jacqueline Gauthier

A2

Ouassaih Najate

 

Najate Oussaih

B2

 

Duchateau Kris

 

Kris Duchateau    

ICCU

Weijen Peter

 

Peter Weijen

C4